Bucatarie model 1.

Bucatarie model 1. Mobilier de bucatarie cu o lungime de aproximativ 4m, realizata prin combinatia nuantei argintii cu fronturi lucioase albastre. Datorita existentei unei grinzi, a fost necesara folosirea unui blat de lucru de 0,75m adancime pentru a fi posibila amplasarea plitei si a cuptorului. Acest lucru a facut posibila si plasarea masinii de spalat rufe in spatele unei usi. Sertarele au sisteme de glisare silentioase si sunt compartimentate cu organizatoare pentru tacamuri, vesela, etc. De asemenea si partea de sus, care contine un ansamblu de corpuri cu deschidere cu lifturi cu gaz a usilor este adaptata perfect diferentei de adancime. Pe peretele opus exista un corp cu cos jolly coloana cu o inaltime de aproximativ 2m.

Galeria completa

Bucatarie nr. 2

Bucatarie nr. 2 Mobilier de bucatarie pe colt cu o lungime de aproximnativ 4,2m/1,8m. Datorita combinatiei de par salbatic (corpuri si blat de lucru)cu verde pastel, bucataria da senzatie de spatiu si deschidere. Toate accesoriile (balamale, glisiere, manere, bara cu suporti pentru condimente, etc), fiind de foarte buna calitate, confera mobilierului functionalitate crescuta si usurinta in exploatare.

Galeria completa

Bucatarie model 3.

Bucatarie model 3. Mobilier de bucatarie cu o lungime de 4,8m realizat din vanilie (corpuri si blat de lucru) in combinatie cu wenge (fronturi). In partea de sub blat este incastrat cuptorul, cos jolly (pentru ulei, otet, condimente, borcane), masina de spalat vase, cos de gunoi aplicat pe usa, sertare pentru vesela (cu sistem special silentios de glisare). In partea superioara s-au folosit rame din aluminiu cu geam sablat cu deschidere pe orizontala cu lifturi cu gaz. Masa pentru 6 persoane este facuta exclusiv din PAL, si are o rezistenta deosebita.

Galeria completa

Bucatarie model 4.

Bucatarie model 4. Mobilier de bucatarie realizat din par salbatic (corpuri si blat de lucru termorezistent)in combinatie cu orange pastel si par salbatic (fronturi cu cant ABS). Mobila este dispusa pe doua lungimi, una incluzand chiuveta, masina de gatit si masina de spalat rufe cu incarcare pe sus, pentru care s-a recurs la un decupaj al blatului, montat ulterior cu balamale cu lezena. O particularitate a acestei bucatarii sunt corpurile cu polite (sticla sablata 8 mm) cu curbura interioara. Frontul de lucru opus chiuvetei se incheie cu o masa dispusa la 90 de grade fata de blat, cu picioare metalice.

Galeria completa

Bucatarie model 5.

Bucatarie model 5. Mobilier de bucatarie cu o lungime de aproape 3m liniari, combinatie de calvados(corpuri si blat de lucru termorezistent) cu par salbatic ( fronturi cu cant ABS). Mobilierul include o masina de spalat rufe, este perfect adaptat spatiului si se potriveste perfect nuantelo de gresie si faianta alese dinainte.

Galeria completa

Bucatarie model 6.

Bucatarie model 6. Mobilier de bucatarie realizat dintr-o combinatie de cires american (blatul de lucru si corpuri) cu un beige nisip pe fronturile cu cant ABS. Manerele folosite sunt din INOX si au un aspect foarte modern. Pe toata lungimea mobilierului totalizand 3,5 m sunt dispuse corpuri indispensabile pentru depozitarea si buna organizare a instrumentelor specifice bucatariei.

Galeria completa

Bucatarie model 7.

Bucatarie model 7. Mobilier de bucatarie combinatie de PAL si blat aluminiu cu par salbatic. existenta ramelor de aluminiu cu geam putin sablat confera un aspect foarte luminos, deschis acestei bucatarii de dimensiuni medii. Accesoriile de pe bara de INOX sunt numeroase, accentuand latura practica a mobilierului.

Galeria completa

Bucatarie model 8.

Bucatarie model 8. Mobilier de bucatarie combinatie de calvados cu par salbatic. Combinand dimensiunea clasica a unei bucatarii de bloc cu materialele de foarte buna calitate rezulta un mobiler perfect integrat si functional, cu o rezistenta crescuta in exploatare.

Galeria completa

Bucatarie model 9.

Bucatarie model 9. Mobilier de bucatarie combinatie de PAL aluminiu cu par salbatic. Accesorizata cu geamuri decor in rama de aluminiu si cu corpuri cu multiple valente, ofera spariului destul de mic maxima capacitate de depozitare.

Galeria completa

Bucatarie model 10.

Bucatarie model 10. Mobilier de bucatarie in combinatie de par salbatic cu redwood mat, canturi ABS. Combinatie de culoare pe comanda, asortata cu spatiul si decoratiunile alese. Calitatea deosebita a feroneriei sporeste valoarea de utilizare.

Galeria completa

Bucatarie model 11.

Bucatarie model 11. Mobilier de bucatarie din PAL albastru CAPRI si par salbatic, cu blat termorezistent ravena bleu. Bucataria are o masa prinsa in console rabatabile de perete, astfel incat se poate crea spatiu suplimentar in timpul neutilizarii. Modelul exploateaza la maxim spatiul, fiind totodata si foarte decorativ. In loc de manere s-au folosit tragatori crom cu mijlocul albastru.

Galeria completa

Bucatarie model 12.

Bucatarie model 12. Mobilier de bucatarie realizat pentru o garsoniera in care balconul a fost incorporat. Culoare alb perlat, blat de lucru marmura albastra.

Galeria completa

Bucatarie model 13

Bucatarie model 13 Mobilier de bucatarie combinatie de woodline creme cu woodline mocca, cu cuptorul pe peretele din stanga, incadrat de doua corpuri cu usi din policarbonat fumuriu in rame de aluminiu. Corpurile superioare se deschid pe orizontala, usile fiind sustinute de amortizoare mecanice.

Galeria completa

Bucatarie model 14

Bucatarie model 14 Mobilier de bucatarie cu chiuveta amplasata pe colt, cu hota total incastrabila si plita vitroceramica. Culoare verde lamaiae cu alb corp.

Galeria completa

Bucatarie model 15

Bucatarie model 15 Mobilier de bucatarie combinatie de bej fildes cu capuccino. Hota este total incastrabila iar plita electrica vitroceramica. Blatul de lucru este beige.

Galeria completa